Menü Bezárás

Miért több, mint egy kávé?

Miért több, mint egy kávé?

Azt nem tudjuk megmondani, hogy Neked miért lesz több, mint egy kávé, de abban biztosak vagyunk, hogy több lesz.

Elmondjuk, hogy számunkra miért több.

Ahhoz, hogy igazán érthető legyen álljon itt néhány mondatban, hogy mi hol tartottunk akkor, amikor az első DXN kávékülönlegességet megkóstoltuk.

Buszvezető-ápolónő házaspár, három gyerek, albérlet, adósságok. Kerestük a lehetőséget arra, hogy kitörjünk. A munkahely váltások nem hoztak eredményt. Egyszer hallottunk egy jó mondatot:

„Aki más eredményt akar elérni, de ezt úgy, hogy ugyanazt csinálja, mint korábban, nem a helyes megoldást választotta.”

Kcsó-Fodor Anikó, Kócsó László, Specht József és Specht Vali az MSC Meraviglián

Kócsó-Fodor Anikó, Kócsó László, Specht József és Specht Vali
az MSC Meraviglián 2019-ben

És akkor érkeztek Kócsó Laci és Anikó egy újfajta kávéval és azt mondták, hogy ez egy különlegesség, mert Ganodermát tartalmaz. Hát nem vágtuk magunkat hanyatt ettől a hírtől, de megkóstoltuk. Ekkor ért minket az első meglepetés: „Ez a kávé finom!” A Ganoderma nem vette el a minőségi arabica kávé ízét. Később megtudtuk, hogy a két összetevőnek szinte azonosak az ízanyagai, ezért nem éreztük ízleléssel, hogy benne van.

Laci és Anikó azt is elmondták, hogy kapcsolódik a kávéhoz egy üzleti lehetőség is. Eszünkbe jutott a fentebb idézett mondat, ami esetünkben bizonyítást is nyert, hiszen az anyagi nehézségeinkből a kiutat nem hozták meg a munkahely váltások.

Egyből tudtuk, hogy ez egy számunkra ismeretlen pálya, de valahogy megéreztük, hogy ez lehet az, ami majd más eredményeket, több pénzt, nagyobb szabadságot eredményezhet.

Megcéloztunk egy olyan szintet, amit akkori személyiségünkkel még be tudtunk fogadni. Azt mondtuk, hogy ha meg tudjuk duplázni a bevételeinket, akkor érdemes belevágnunk és dolgoznunk ezért a célért.

Valóban több, mint egy kávé!

Mert egy év alatt elértük ezt az első célunkat, ráadásul nem csak azt, amit kitűztünk, hanem annak éppen a háromszorosát. Ennek az eredménye az lett, hogy nem kerestünk már új munkahelyet, sőt felmondtunk és azóta csak az új tevékenységünkből élünk.
Örökké hálásak leszünk Lacinak és Anikónak!

Valóban több, mint egy kávé!

Mert 2009 óta – a pandémia éveit kivéve – minden évben kaptunk egy jutalomutat és több alkalommal jártunk Malajziában, Dubaiban, Szingapúrban, Földközi-tengeri hajóutakon vagy éppen a norvég fjordokon hajóztunk. Több alkalommal a gyerekeink is velünk tarthattak.

Az első családi utazásunk története a DXN-nel

2011-ben, egy májusi napon a három lányunkkal autóba ültünk és az olaszországi Genovába utaztunk. Ott szálltunk fel az MSC Splendida nevű hajóra. Egy felejthetetlen hetet töltöttünk együtt és ezt azóta többször megismételtük. Az akkor készült videókat tartalmazza a lejátszási lista.

Az EGYKÁVÉ Youtube csatornán nagyon sok videót találsz további utazásokról, előadásainkról és a Nagy Piros Kávéscsésze kalandjairól.

Javasoljuk, hogy iratkozz fel a csatornára! Ehhez kattints ide: FELIRATKOZÁS


Ez Neked is működhet!

Az oldalunk információit olvasva, képeinket, videóinkat látva, biztosan lejött, hogy ez itt egy folyamatosan formálódó felület.
Ha valami még nincsen kész, azt jelezzük is, de azt is tudjuk, hogy sosem lesz igazán kész.
Egészen egyszerűen azért, mert zajlik az életünk, folyamatosan történnek olyan dolgok,
amiket megosztunk itt és a múltban is történtek olyan dolgok, amiket még nem osztottunk meg, de folyamatosan pótoljuk.

2008. óta tapasztaljuk, hogy a történeteink, a sikereink bemutatásával mintát adunk másoknak.

Van, aki úgy dönt, hogy tesz az egészségéért és hozzánk hasonlóan a DXN termékeit kívánja használni az immunrendszere megerősítése céljából.

Vannak viszont, akiknek kedvük lesz hozzánk hasonló eredményeket elérni, otthagyni a régi állásokat, szabad életet élni, utazni.
Röviden: elérni saját céljaikat és ezért csatlakoznak hozzánk.

Csatlakozz hozzánk Te is!

Küldj egy e-mailt! Írd meg a nevedet, az elérhetőségeidet és, hogy mikor kereshetünk!

Ha kattintásra nem nyílna meg a leveleződ, erre a címre írj: hello@egykave.hu

Valóban több, mint egy kávé!

Mert a DXN kávékülönlegességek és a DXN étrend-kiegészítők fogyasztása megerősíti az immunrendszerünket és egészségesen élünk. Mások azt mondják, hogy a korunk sem látszik rajtunk, pedig már túl vagyunk a középkorú éveinken. Nagyszülők vagyunk, öt unokánk van.

Egyre többen vagyunk

Három lányunk közül ketten már saját családot alapítottak.
Olga, férjével Lacival már három unokával, Zoéval, Jonatánnal és Elizával ajándékoztak meg minket.
Tamara férjét Benjaminnak hívják. Két gyermekük közül a képen Jázmin szerepel. Ötödik unokánk, az ő második gyermekük Róza a fotó készítése után született.

Valóban több, mint egy kávé!

Mert nem álltunk meg azon a szinten, ami az első célunk volt. Elértük a hétszámjegyű havi jövedelmet. De ennél sokkal fontosabb, hogy sokan vannak olyan emberek a kapcsolatrendszerünkben, akiket korábban nem ismertünk, de a kávé kapcsolatba hozott minket és látjuk, hogy ők is elérik a céljaikat.

Miért kell a családi fotót gyakran frissítenünk? Már most is egyel többen vagyunk.

Valóban több, mint egy kávé!

Mert ma is dönthet bárki hozzánk hasonlóan és elérheti a céljait. Mi pedig ma már azzal foglalkozhatunk, hogy a szabad időnkben, a Nagy Piros Kávéscsészével utazgatunk városokba, falvakba és lehetővé tesszük minden érdeklődőnek, hogy megtegye, amit mi 2008 nyarán és megkóstolja a DXN kávékülönlegességét.

Kóstold meg Te is! Megoldjuk! Beszéljük meg, a mikéntjét! Küldj nekünk üzenetet a hello@egykave.hu e-mail címre!