Menü Bezárás

Fotó válogatások az EGYKÁVÉ fotógalériában

Fotó válogatások az EGYKÁVÉ fotógalériában

Rengeteg fotó vár arra, hogy ide felkerüljenek. Dolgozunk az ügyön. 🙂

Előkészületben

Rengeteg fotó gyűlt össze 2008 óta. Ezek mindenféle tárhelyeken és felhőkben várják, hogy megmutassuk őket. Az elsődleges felhasználás a közösségi médiákban történő megosztás, nem pont a legmegfelelőbb. Abból a szempontból mindenképpen, hogy a posztok fénysebességgel zuhannak az idővonalak feneketlen mélységeibe.

A weboldalunkon állandóan elérhetően mutatjuk be fotóinkat

Szépen sorban elővesszük a régi fotókat, de ezzel együtt a friss termést is bemutatjuk itt. Miért várjunk arra, hogy már minden fotó itt legyen? Már most megmutatjuk és állandóan frissítjük.

Az első fotóktól a mai felvételekig

Amikor majd már több válogatást látsz, látni fogod a különbséget a régebben készült fotók, videók, leírások és a közelmúltban vagy éppen aktuálisan készültek között.

Úgy van az, hogy az ember kezével a kamerával, amit ráadásul kölcsönbe kapott és nem is nagyon tudja, hogyan kell azt jól kezelni, elindul a nagyvilágba.

2015-ben megírtuk a visszaemlékezésünket arra az időre, amikor 2008-ban belevágtunk a DXN üzletbe. Abban a könyvben van egy részlet, ami erről is szól, hogy amikor az autóbuszvezető, aki a hétköznapokon azzal küzd, hogy fenntartsa a családját, hogy a feleségével közösen előteremtsenek mindent, amire a gyerekeiknek szüksége van. Amikor éppen csak a felszínen tud maradni, akkor egyszerre lehetősége lesz felülni egy repülőre és elutazni messzire. De ehhez igazából semmilye nincsen.

Íme a részlet a könyvből:

Fotó a könyvben - Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak!

… öt személy, aki a legjobb teljesítményt nyújtja a következő két hónapban, elutazhat Malajziába, a DXN elnökének meghívására és költségére.

Nagyon vonzó ajánlat, amiért érdemes volt mindent megtenni, ezért aztán elkezdtünk hajtani.

Addig sem voltak rosszak az eredményeink, de rátettünk még egy lapáttal. A munkának meglett az eredménye, bekerültem az utazó csapatba.

2008. december 10-én felszállt a repülőgép és én rajta ültem, éppen 27 évvel azután, amikor utoljára repülővel utaztam.

Az utazás előkészítésével kapcsolatban is körültekintőnek kellett lennem. Szabadságra volt szükségem, ráadásul rendkívülire, olyan időszakban, decemberben, amit már régen beosztottak a kollégák között.

Ehhez társult még egy körülmény, mert már nem is volt elegendő szabim abban az évben.

Nem mondhattam a munkahelyemen, hogy szabadidőmben dolgozom egy MLM cégben és a sikereimért kaptam a jutalomutazást. Ha ezt mondom, biztosan nem segített volna a főnök. Ezért kicsit átalakítottam a tényeket. Azt mondtam, hogy egy internetes pályázaton nyertem egy malajziai utazást, amit nem lehet átruházni másra, és pénzre sem váltható. Valójában az utolsó szóig igazat beszéltem.

A főnököm nagyon meglepett, azonnal segítőkészen mellém állt. Ha úgy nyertem, akkor azt nem szabad ott hagyni. Kezébe vette az ügyet és kijárt a cégvezetésnél három nap extra szabit a következő évi keret terhére.

Emlékezetesek maradnak örökre a vezénylő tiszt szavai is, amikor tanácsolta, hogy kamerát vigyek magammal és készítsek rengeteg fotót. Így hátralevő éveimben lesz, mit nézegessek, mert biztosan nem jutok el oda még egyszer ebben az életben.
Nem lett igaza.


Ez Neked is működhet!

Az oldalunk információit olvasva, képeinket, videóinkat látva, biztosan lejött, hogy ez itt egy folyamatosan formálódó felület.
Ha valami még nincsen kész, azt jelezzük is, de azt is tudjuk, hogy sosem lesz igazán kész.
Egészen egyszerűen azért, mert zajlik az életünk, folyamatosan történnek olyan dolgok,
amiket megosztunk itt és a múltban is történtek olyan dolgok, amiket még nem osztottunk meg, de folyamatosan pótoljuk.

2008. óta tapasztaljuk, hogy a történeteink, a sikereink bemutatásával mintát adunk másoknak.

Van, aki úgy dönt, hogy tesz az egészségéért és hozzánk hasonlóan a DXN termékeit kívánja használni az immunrendszere megerősítése céljából.

Vannak viszont, akiknek kedvük lesz hozzánk hasonló eredményeket elérni, otthagyni a régi állásokat, szabad életet élni, utazni.
Röviden: elérni saját céljaikat és ezért csatlakoznak hozzánk.

Csatlakozz hozzánk Te is!

Küldj egy e-mailt! Írd meg a nevedet, az elérhetőségeidet és, hogy mikor kereshetünk!

Ha kattintásra nem nyílna meg a leveleződ, erre a címre írj: hello@egykave.hu

Tehát az ember elutazik ezekre a csodálatos utazásokra, mert 2008 óta minden évben jogot szereztünk a DXN jutalomútjain való részvételre. Aztán ott a sok csoda között az elsőre kölcsönbe kapott, később már saját eszközzel készülnek a fotók és videók. Minden szépség az optika elé kerül, aztán itthon lehet mutogatni a gyerekeknek, barátoknak, ismerősöknek.

Mi hiányzott az első fotóinkról

Egyetlen bibi van csak. A fotókon ott vannak a távoli ország tájai, gyönyörű épületek, repterek és repülőgépek, csak egy valami nem kerül rá elégszer az elején. Mi magunk. Mert akkor még nem tudatosult bennünk, hogy azokat a képeket, akár az internetről is letölthettük volna. Nekünk élmény újra megnézni, de másnak nincs benne semmi rendkívüli. Jól gondolod! Eleinte lemaradtunk a hazahozott képanyagról.

Akár ezt a változást is nyomon követheted, ahogyan szaporodnak a képtárak itt a weboldalon.

De megnézheted azt is, hogy vajon ugyanúgy nézünk-e ki most, mint régebben. És ez már nagyon fontos a DXN termékei szempontjából is. Nem mi mondjuk, mások veszik észre, hogy jobban nézünk ki most a hatodik X idején, mint annak idején még ötven előtt.

Fotó 2010-ből Malajziából

2010-ben, Kuala Lumpurban, a királyi palota előtt

Fotó 2022-ből

2022-ben, Vác közelében

Reméljük, hogy a képeink, videóink azt üzenik Neked is, amit a korábbi éveknek már sokaknak, hogy, amit egy buszvezető és egy ápolónő el tudott érni, az Neked is sikerülhet.

Természetesen fotóink elsőre a Facebook oldalunkon jelennek meg. Nézd meg és, ha tetszik, lájkold az oldalt!