Menü Bezárás
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

IV. Maglódi Sportágválasztó és Egészségnap

2022. május. 21. 10:00 - 16:00

IV. Maglódi Sportágválasztó és Egészségnap

A MAGLÓD című önkormányzati lap májusi számában ezt írja Remport Csaba KEF elnök:

„Családi Sportágválasztó – drog helyett Egészségnap – az egészségtudatosabb életért

Ahhoz, hogy hosszú távon is megőrizzük testi és szellemi egészségünket, rendszeresen mozognunk, sportolnunk kell. A megfelelő sportág kiválasztása azonban nem egyszerű, ezért rendezzük meg – idén már negyedik alkalommal – a Családi Sportágválasztót. A pandémia sajnos közbeszólt, így két év telt el Maglódon Sportágválasztó nélkül. Idén újra várjuk szeretettel a sportolni vágyókat egy jó hangulatú családi sportnapra. Reményeink szerint ez alkalommal is több mint húsz sportág mutatkozik majd be, lehetőséget kínálva az adott sportágba való betekintésre vagy annak kipróbálására. Számos alkalommal tapasztaljuk, hogy maglódi sportlehetőségek után érdeklődnek szülők vagy fiatalok, így ez egy kiváló alkalom megismerni Maglód, illetve településünk elérhető közelségében lévő sportolási lehetőségeket. Az idén is bemutatók és játékos vetélkedők várják a fiatalokat és a nap végén sok értékes sporteszköz kerül kisorsolásra a sportágakat kipróbálók között. A Maglódi Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnak (KEF) a Nemzeti Drogellenes Stratégia célkitűzéseivel összhangban a megelőzés az egyik legfontosabb feladata. Ennek része az egészségnevelés, az egészséges életmód propagálása, a sportolás fontosságának hangsúlyozása, amely ebben a programban összekapcsolódik a szabadidő hasznos eltöltésével, továbbá a helyi közösségi és családi kohézió erősítésével. Programunkon a helyi szervezetek, intézmények, civilek együttműködése valósul meg a fiatalok és a családok megszólításával, és egészséget szolgáló alternatívák felkínálásával, hiszen idén ismét az Egészségnap és a Sportágválasztó közösen kerül megrendezésre.”

Az Egészségnapon a következőkre számíthatnak a vendégek:

 • vérnyomás mérés
 • vércukorszint mérés
 • bőrdiagnosztika (fejbőr és haj diagnosztika)
 • test összetételelemzés
 • kézmasszázs
 • egészségügyi állapotfelmérés
 • kozmetikai tanácsadás
 • illóolajok – do-TERRA wellness tanácsadás,
 • hennafestés,
 • ásványkarkötő vásár
 • egészséges kávé (EGYKÁVÉ) kóstolás és vásárlási lehetőség
 • gyógytea kóstolás, valamint a NaGYógybolt jóvoltából minden kedves nyugdíjasnak és egészségügyi dolgozónak 8%-os kedvezménnyel való vásárlási lehetőség

Több, mint egy kávé! Tudd meg, miért!

Maglódon már több rendezvényen vendégeskedett a Nagy Piros Kávéscsésze

Akik eddig kóstolták a DXN egészséges kávékülönlegességeit, mindannyian elmondták azonnal, hogy meglepődtek, mert ez a kávé valóban kiváló aromájú, valódi kávé.

Nem csodálkozunk azon, hogy fenntartásokkal kóstolják a DXN kávékat. Tudjuk, hogy a múltban érték rossz élmények az embereket. Pontosan ezért is döntöttünk úgy, hogy széles körben adunk lehetőséget arra, hogy megbizonyosodjon bárki arról, hogy a DXN kávék esetében üdítő és kellemes élményben lesz része. Mi lenne pedig jobb helyszíne egy újabb próbának, mint az egészségnap?

Nem csak a kóstolást tesszük lehetővé, de abban is segítséget nyújtunk, hogy bárki a továbbiakban 25 %-os kedvezménnyel szerezhesse be magának termékeinket.

Mindenkit szeretettel várunk!

Részletek

Dátum:
2022. május. 21.
Időpont:
10:00 - 16:00
Esemény kategória:

Szervező

Specht József
Phone
+36304116127
Email
jozsef@specht.hu

Helyszín

Vermesy Péter Művészeti Iskola (Nyaralói iskola)
József Attila krt. 33-35.
Maglód, Pest 2234
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük