Menü Bezárás
enzymeMIX

135 kilóról 115 alá enzymeMIX – szel!

Specht József története

Visszajön a 30 éves súlyom

Utoljára 1992-93-ban volt a súlyom 100 kiló alatt és kellően izmos is voltam. Vali, a feleségem, akkor ezt mondta:
“Most igazán jól nézel ki!” Ő pedig mindig igazat mond.

Hogy, hogy se, a súlyom kezdett emelkedni, az izmok pedig kezdtek eltűnni. 135 kilóig meg sem álltam. Évekig tartottam ezt a súlyt és BKV buszvezetőként összeszedtem egy csomó problémát. A gerincfájdalmaim miatt abba is kellett hagynom a sofőrködést.

2019-ben életmódot váltottam

Sikerült a súlyomat 120 kiló alá vinni. 118, 116, még a 115 is megvolt.
De nem sikerült stabilizálni, mindig visszajöttek a kilók. A súlyom azóta 120 és 115 között liftezett.

Bojtos Zoli, az enzymeMIX feltalálója viszont szépen fogy és NINCS jójó effektus.

Ez kell nekem is!

Megkérdeztem, hogy pontosan mi ez, mert tudtam, hogy csupa DXN termékből van kikeverve.

2022. június 01-től én is enzymeMIX fogyasztó vagyok!

Következik 4 kép. Az első a 135 kilós, a második a június 01-i mérlegkép, a harmadik az utolsó szerdai mérlegkép és végül egy friss fotó rólam. A harmadikat és a negyediket hetente cserélem.

135 kilósan, a malajziai mentorunkkal, Jane Yauval, 2011-ben

135 kilósan, a malajziai mentorunkkal, Jane Yauval, 2011-ben

117,2 kg az induló súly 2022. június 01-én

117,2 kg az induló súly 2022. június 01-én

112 kg – 5,2 kg fogyás – pontosan öt héttel a kezdés után,
2022. július 06-án

Picivel 112 kiló fölött, fodrász után.
2022. július 05-én

Az általunk fogyasztott enzymeMIX italkeverék három alkotóelemből áll:

  • DXN Vinaigrette – rizsecet
  • DXN Alma Enzim Ital
  • DXN Morinzhi – Noni és Hibiszkusz

Az összetevőket több évig tartó, természetes fermentálással, hőkezelés nélkül állítja elő a DXN.

Étvágycsökkentő hatását egyértelműen az ecetnek köszönheti.
Nagyon magas enzimtartalmának hála igen sok kiváló élettani hatása van.

Étkezések után 1-2 teáskanál ecet elfogyasztása egyébként is lassítja a gyomor kiürülését, és 25-35%-kal csökkenti a vércukorszint lökésszerű megemelkedését.

Javítja az izmok cukorfelvételét, lassítja a cukor lebontó enzimeket, ezáltal egyenletesebb étkezés után a cukor emésztése. Nagyon lényeges, hogy ez az oka annak, hogy nincsenek éhségrohamok, és megszűnik az édesség utáni olthatatlan vágy. Hátránya, hogy az ecetes víz kevés embernek ízlik.

Az enzymeMIX-be – az ecet mellett – kerülő összetevők további enzimeket juttatnak a szervezetbe és finom ízükkel biztosítják, hogy az enzymeMIX fogyasztása kellemes, üdítő kiegészítése legyen a folyadékbevitelnek.

Az enzymeMIX elkészítése

Adagolj egy kulacsba

  • 20 ml Vinaigrette rizsecetet
  • 20 ml Morinzhit
  • 25 ml Alma Enzim Italt

és hígítsd fel 500-700 ml tiszta ivóvízzel.

Nap közben kortyolgasd el úgy, hogy étkezések után mindenképpen igyál 3-4 kortyot.

Morinzhiből is a nagy kiszerelést javasoljuk, mert így egy vásárlással egy személy egész havi adagját meg lehet szerezni.

Az enzymeMIX alkotóelemei:
DXN Vinaigrette

DXN Vinaigrette - rizsecet

DXN Vinaigrette

Fermentált rizsecet Gamodermával

A DXN Vinaigrette biológiai ecet:
Gondosan válogatott rizsből és Ganodermából készül.

A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget.

Összetevők: rizsecet (98%), Ganoderma kivonat (2%)

Amit a rizsecetről tudni érdemes

  • a rizsecet az egyik legősibb ecet, az ázsiai konyha gyakran használt alapanyaga, melyet fermentált rizsből állítanak elő biológiai úton
  • alacsonyabb ecetsav tartalmú, mint az európai ecetek, ezért lágyabb ízű, zamata egyszerre édes és sós
  • az ecet szerepe nem csak az ételek ízesítésében és tartósításában jelentős, már az ókorban felismerték az egészségre gyakorolt kedvező hatásait, melyek többségét az utóbbi évtizedekben egyre több kutatási eredmény támasztja alá
  • ízesíthetünk vele salátákat, de kitűnő levesekhez, főételekhez, izgalmasabbá teszi a köreteket, deszszerteket, pikánssá varázsolja a különböző mártásokat, krémeket és töltelékeket. Elég csak pár csepp, hogy megbolondítsuk a hagyományos fogásokat.

Ganoderma:

A legsokoldalúbb, legismertebb és legkedveltebb gomba. Több, mint 400 féle bioaktív anyagot tartalmaz, közöttük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Eredetéről, széles körű hatásairól olvashatsz a Ganoderma oldalunkon.

DXN Alma Enzim Ital

DXN Alma Enzim Ital

DXN Alma Enzim ital

A DXN Alma Enzim Ital több, mint 100 enzimet tartalmaz. Miért fontos ez?

Enzimek nélkül nincs élet! Szervezetünk összehangolt működésének alapfeltétele az enzimek kielégítő működése.

Az enzimeket legalább olyan fontos pótolni, mint a vitaminokat és az ásványi anyagokat.

Az enzimhiányos emberek levertek, fáradtak, alig pislákol bennük az élet. A testi, lelki, szellemi frissesség alapfeltétele a megfelelő enzim mennyiség. Az enzimek rendszeres fogyasztásával az anyagcsere egyensúlya karbantartható.

Az enzimek néhány fontos feladata

  • vezérlik a sejtlégzést, és elősegítik, hogy új testszövetek keletkezzenek
  • koordinálják a véralvadást, de a vérrögök feloldódását is
  • szabályozzák az immunrendszert és gondoskodnak a harmónia visszaállításáról, ha szervezetünk egyensúlya például fertőzés, gyulladás vagy sérülés miatt megbillen
  • lehetővé teszik a test természetes méregtelenítését és szabályozzák az emésztést

Az amerikai dr. Edward Howell hívta fel először a fogyasztók figyelmét arra, hogy a főzött és túlságosan feldolgozott élelmiszerek nem tesznek jót az emberi szervezetnek. Átfogó kutatásai során felismerte, hogy ha az ételeket több mint 15 percen át 48 fokon főzik, akkor elpusztulnak a természetes enzimek. 1940-től vizsgálta az összefüggést az emiatt előállt enzimdeficit és az akut vagy krónikus degeneratív megbetegedések között. Howell az egyik úttörője a tisztán növényi enzimekkel végzett enzimterápiának. Mindig hangsúlyozta, hogy a tápanyagok, vitaminok, fehérjék, ásványi anyagok mellett a testünknek elsősorban enzimekre van szüksége, hogy elevenen és fitten tartsanak bennünket.

DXN Morinzhi

Morinzhi

Noni gyümölcslé hibiszkusszal

Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készül. Szigorú felügyelet mellett kerül feldolgozásra, hogy az összes értékes összetevőjét megőrizze.

Összetevők:

Morinda citrifolia lé (85%), szudáni hibiszkuszlé

Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

Noni: a noni Délkelet-Ázsiában, a csendes-óceáni térség országaiban széles körben ismert és elismert gyümölcs, melyet táplálkozási, egészségmegőrzési és gyógyászati céllal használtak.

Az ősi Hawaiion a noni kérgéből és gyökeréből sárga és vörös festéket nyertek, melyet színezékként használtak. Az éretlen gyümölcs éhínség idején táplálék forrásként szolgált. Gyógyítás céljára az éretlen noni gyümölcsöt sóval összetörték, és a keveréket mély sebekre vagy csonttörésekre helyezték. Az érett gyümölcsöt tapaszként horzsolásokra, kelésekre és sebekre használták. Hawaii-on kívül Indiában, Malajziában, a történelmi Indokínában használták.

A noni fő hatóanyagai:

proxeronin és xeronin (alkaloid) szkopoletin, damnakantal, aszpe- rulozid, különböző antrakinonok

A noni hatása

  • serkenti az immunitást
  • pozitív hatás a szellemi és fizikai teljesítőképességre
  • javítja az állóképességet
  • növeli az általános teljesítményt
  • segít a fáradtság leküzdésében

Így jól lehet látni a folyamatot:

117,2 kg az induló súly 2022. június 01-én

START! 117,2 kg
2022. június 01.

7 nap után:115,8 kg
2022. június 08-án

114 kg - 3,2 kg fogyás - pontosan két héttel a kezdés után 2022. június 15-én

14 nap után:114 kg
2022. június 15-én

21 nap után:113,3 kg
2022. június 22-én

28 nap után:112,9 kg
2022. június 29-én

35 nap után:112 kg
2022. július 06-án