Menü Bezárás

DXN Kávé – A kávé, ami egyben táplálék-kiegészítő is

DXN Kávé – A kávé, ami egyben táplálék-kiegészítő is

Kávé - ahogy a kávét szüretelik

A DXN Ganodermás kávé úgy nevezett blend kávé, vagyis a két legismertebb kávéfajta, az arabika, és a robuszta keveréke. 80%-ban arabika, és 20%-ban robuszta kávét tartalmaz. Ez egyébként a legelterjedtebb keverési arány is.

A világon több mint 70 kávéfajta létezik.
Viszont csak az arabikát, és a robusztát termesztik, és fogyasztják széles körben.
A legfontosabb különbség közöttük, hogy az arabika kényesebb a termesztési körülményekre, és a kártevőkre. Kevesebb a koffeintartalma, ezért kevésbé keserű, viszont ízletesebb.

Az ára körülbelül a duplája a robusztának, amely igénytelenebb, robosztusabb.

A DXN ehhez a bio körülmények között termesztett, és kézzel szedett kávékeverékhez adja hozzá a Ganoderma gomba kivonatát.

A különleges Ganoderma kivonatok íze a megszólalásig hasonlít a kávé ízéhez, ezért a kávéba kevert kivonat ízleléssel észrevehetetlen. A kiváló ízű, aromájú DXN kávék fogyasztási élménye száz százalékos marad a vegyítést követően is.

Minden DXN kávé egy kapszulányi Ganoderma kivonatot tartalmaz.

A vitamin tabletták és étrend-kiegészítő kapszulák gyakran maradnak az asztalon. Ezek elfogyasztását rendszeresen elfelejthetjük.

DE! A kávéját egyik kávéfogyasztó sem felejti el meginni!

Ha pedig a kávéban benne van a DXN Ganoderma étrend-kiegészítő, a kávéimádó ember már meg is tette az alaplépést az immunrendszere támogatása felé. A következő videó is erről szól.

A Ganoderma kivonatot lehetetlen a szemes kávéhoz keverni

Lehetetlen és célszerűtlen is egyben. A szemes kávéból készülő kávék ugyanis – az elkészítés módjától és eszközétől függően – 88-100 fokos forró víz vagy inkább gőz használatával készülnek a kávéfőző gépekben. Ettől oldódik ki igazán minden fontos íz és aroma a kávéőrleményből. Ez a hőmérséklet viszont jelentős mértékben rongálná a Ganoderma kivonatot.

A DXN a kávét és a Ganodermát is 100 százalékban teszi a fogyasztók csészéibe

Ezért az egyetlen lehetséges megoldást választotta. Ezzel érik el, hogy a prémium minőségű kávékeverékből minden íz, aroma és a kávé fő hatóanyaga a koffein is megmaradjon a feldolgozás során. Az eljárással olyan alapanyag jön létre, amelybe már jól elkeverhető a Ganoderma kivonat. Az elkészítés során pedig elegendő maximum 80 fokos víz felhasználása. Ez nem károsítja a Ganodermát, viszont a kávé eredeti ízeit, aromáját és minden hatását élvezheti a fogyasztó.

Hogy ezt pontosan megértsük, el kell oszlatnunk egy komoly félreértést. A közvélekedés szerint az instant kávék valami szintetikus, műanyagok és nem valódi kávék.

Ez egy kapitális tévedés!

Lássuk, mit mond erről a Wikipédia!

Az instant kávé gyártása során a kávészemeket először megpörkölik, majd megőrlik. Ez megfelel annak az állapotnak, mint amit őrölt-pörkölt kávéként hoznak forgalomba. Az őrlés során felszabaduló aromákat megkötik, majd később újra hozzáadják az instant kávéhoz.

Ezután a kávét 100 °C hőmérsékleten vízben megfőzik. Ahhoz, hogy a kávéitaltól eljussunk a száraz granulátumos formáig, kétféle technológiát alkalmaznak.

Az instant kávék többségénél a vizet porlasztva szárítással távolítják el az italból, forró levegővel párologtatva el a nedvességet.

A magasabb minőségű termékeknél a liofilezést, avagy fagyasztva szárítás eljárását használják, amely során az italt lefagyasztják, majd vákuum alá helyezik. A vákuum hatására a víz elszublimál.

Kávé, ahogyan pörkölik

Az eredeti leírást a Wikipédián IDE kattintva lehet elolvasni.

A DXN a második, a magasabb minőségű termékeknél alkalmazott technológiát használja kávékülönlegességei előállításához.

A DXN kávékat kényelmesen, bárhol el lehet készíteni

Néhány további érv a DXN kávék fogyasztása mellett

 • Egyszerű, gyors elkészítés.
  Bárhol elkészíthető, ahol rendelkezésre áll a feloldáshoz szükséges víz illetve a fogyasztáshoz használt pohár csésze, shaker.
  Kiválóan oldódnak hideg, sőt jeges vízben is.
  A hideg változat elkészítéséhez egy zárható edényre van szükség, amiben kb. 30 mp. erőteljes rázással készül el a kiváló, hideg-jeges, üdítő kávéital.
 • Nincsen szükség drága daráló és kávéfőzőgépekre.
  Forró illetve hideg víz minden háztartásban, munkahelyeken valamint szinte bárhol rendelkezésre áll az elkészítéshez.
  Egy egyszerű, elektromos vízforraló nem jelent nagy beruházást.
 • A DXN kávék elkészítése során nem marad vissza, a hagyományos kávéfőzési módszerek esetében, további feladatot jelentő kávézacc sem.
 • Fogyasztásuk egyéb előnyökkel is jár, melyekről ITT olvashatsz.

A DXN kávék és kakaó képekben

További információk és árak az EGYKÁVÉ Webshopban olvashatók.

Nagyon fontos!

A WEBSHOPBAN A TERMÉKEK KISKERESKEDELMI ÁRA LÁTHATÓ!
AMENNYIBEN INKÁBB HÁROMNEGYED ÁRON VÁSÁROLNÁD MEG, KATTINTS IDE: 20-25% KEDVEZMÉNY !

Ez Neked is működhet!

Az oldalunk információit olvasva, képeinket, videóinkat látva, biztosan lejött, hogy ez itt egy folyamatosan formálódó felület.
Ha valami még nincsen kész, azt jelezzük is, de azt is tudjuk, hogy sosem lesz igazán kész.
Egészen egyszerűen azért, mert zajlik az életünk, folyamatosan történnek olyan dolgok,
amiket megosztunk itt és a múltban is történtek olyan dolgok, amiket még nem osztottunk meg, de folyamatosan pótoljuk.

2008. óta tapasztaljuk, hogy a történeteink, a sikereink bemutatásával mintát adunk másoknak.

Van, aki úgy dönt, hogy tesz az egészségéért és hozzánk hasonlóan a DXN termékeit kívánja használni az immunrendszere megerősítése céljából.

Vannak viszont, akiknek kedvük lesz hozzánk hasonló eredményeket elérni, otthagyni a régi állásokat, szabad életet élni, utazni.
Röviden: elérni saját céljaikat és ezért csatlakoznak hozzánk.

Csatlakozz hozzánk Te is!

Küldj egy e-mailt! Írd meg a nevedet, az elérhetőségeidet és, hogy mikor kereshetünk!

Ha kattintásra nem nyílna meg a leveleződ, erre a címre írj: hello@egykave.hu